buffet Deventer

WARME EN KOUDE BUFFETTEN

Buffet catering op maat !

Bij Bielderman catering Deventer heeft u diverse keuze mogelijkheden op het gebied van buffetten. Maaltijd buffetten, klassieke buffetten, luxe buffetten en seizoen buffetten. Voor alle buffetten geld hoogstaande kwaliteit met ook nog eens een prettig geprijsd karakter.

Onze maaltijd buffetten kunnen wij het best omschrijven als eenvoudig doch voedzame maaltijd. Ideaal voor bedrijven als overwerk maaltijd of bijvoorbeeld voor een niet te luxe gelegenheid met een wat lager budget.

De klassieke buffetten kunnen wij het best omschrijven als het buffet dat we allemaal kennen en uiteraard lekker en eigentijds is gepresenteerd.

De luxe buffetten zijn met extra elan voorzien. Heerlijke hapjes en of amuses en mooie schotels met lekkernijen en een extra luxe garnering.

Maar ook elk jaar nieuwe en trendy buffetten met gewaagde gerechten.

Alle buffetten worden geleverd op de door u gewenste dag, op deze dag kunt u een bezorg tijdstip aangeven met een marge van 30 minuten, bijvoorbeeld tussen 17.00 en 17.30. De warme gerechten blijven minimaal 2 uur warm.

Maaltijd buffetten

Bij verschillende gelegenheden, zoals bijvoorbeeld overwerk, sportdag of vriendendag passen deze buffetten perfect.

Te bestellen vanaf 14 personen.

Klassieke buffetten

Welk klassieke buffet valt bij u in de smaak?

Te bestellen vanaf 14 personen.

Luxe buffetten

Alle zintuigen worden geprikkeld. Een culinaire ontdekkingsreis. Wat is uw eindbestemming?

Te bestellen vanaf 14 personen.

AANBIEDING
Vanaf: 25,95
AANBIEDING
Vanaf: 27,50
Vanaf: 29,95

Feelgood buffetten

Healthy of helemaal vegetarisch.

Te bestellen vanaf 14 personen.

gratis borden en bestek bij catering

GRATIS BORDEN & BESTEK

bij alle buffetten leveren wij de borden en het bestek gratis in bruikleen!

gratis bezorging bij catering

GRATIS BEZORGEN

al uw bestellingen worden binnen ons postcodegebied gratis bezorgd

gratis afwas bij catering deventer

GRATIS AFWAS

alles wat u in bruikleen van ons heeft wassen wij weer af, hoe fijn is dat?

Vers!

Wij werken met verse producten en dat proef je.Hoe we dat doen?We hebben simpelweg de kennis in huis om alle producten zelf te maken. Al sinds 1921 doen we dat en dat blijft zo. We zijn het aan u en onze voorgangers verschuldigd, zo voelen we dat. De slager hebben we dus zelf in huis en onze medewerkers worden op basis van kwaliteitsgedachte binnen ons bedrijf opgeleid.Vers vlees, vis, groente, fruit….Bij de liefde voor het vak hoort vers en daar halen we de nodige energie uit. We zeggen wel eens gekscherend: “Als we een koe op 500 meter in de wei zien lopen weten wij al of ie lekker smaakt of niet”.

Presentatie van uw buffet.

De maaltijd buffetten worden basic doch netjes gepresenteerd. De klassieke buffetten zijn mooi opgemaakt, soms op houten plateau’s soms op aardewerk of glas. Maar altijd om van te watertanden.De luxe buffetten worden gepresenteerd op luxe presentatie materialen en de ene keer passend kleurrijk en de andere keer passend bij een thema. Ook is het porselein bij de luxe buffetten trendy en luxe, passend bij het gekozen buffet.Bij de speciale buffetten maken we tevens gebruik van accenten die het geheel stijlvol afronden.Maar altijd geld dat de kwaliteit van het eten en de voedselveiligheid voorop staat

Bezorging van uw buffet!

Wij zorgen er voor dat uw warm en koud buffet op het juiste moment bij u wordt bezorgd. Wij stelleen het buffet ter plekke voor u op en zorgen er voor dat alles netjes en warm wordt gepresenteerdUw buffet wordt gratis bezorgd binnen ons postcode gebied.De volgende dag wordt uw buffet dan weer opgehaald.

Buffet bestellen!

U kunt eenvoudig uw buffet online bestellen. U heeft dan meteen een kosten overzicht en de bevestiging per mail binnen enkele minuten.Of per telefoon 0570 651237, een van onze medewerkers zal u te woord staan en u helpen bij uw vragen. Natuurlijk kunt u ons aan de zaak bezoeken.Adres:Bielderman cateringLarenseweg 2, 7437BM Bathmen (gemeente Deventer), maak dan wel eerst telefonisch een afspraak

Schoonmaak?

Tja dat doen wij voor u… gratis. Jammer hé…