Catering op uw eigen locatie kunnen wij perfect tot in de puntjes voor u verzorgen natuurlijk.

Maar heeft u geen eigen locatie?

Dan hebben wij ook voor u de perfecte oplossing om uw feest, bijeenkomst of evenement op een van onze locaties onder te brengen. Klein, groot, groter, grootst, voor elk gezelschap hebben wij verschillende locaties waar wij mee samenwerken. Allemaal met de vrijheid om uw eigen tijd in te delen en er uw eigen persoonlijke tint aan te geven.

Landelijk of bijvoorbeeld midden in de stad, op de dele van een boerderij of wilt u dat wij de Lebuïnus kerk compleet ombouwen tot een schitterend met led verlichte unieke feestruimte? U heeft het voor het zeggen.

En wij helpen u graag met het nemen van de juiste keuzes. Een telefoontje of bericht is voldoende om geheel vrijblijvend een afspraak te maken welke locatie het beste past bij uw festiviteit of bijeenkomst.

Bekijk onze volgende locatie suggesties eens:

lebuineskerk deventer

Lebuinuskerk Deventer

Wij hebben al veel feesten mogen organiseren voor bijv.: “de Orde van den Prins”, Auping en de Gemeente Deventer. Ook voor het evenement “Deventer op Stelten “is deze kerk de thuisbasis voor een heerlijk diner.

Meer info
de Rosse Bathmen

De Rosse Bathmen

De Rosse bevindt zich in het buitengebied van Bathmen,  direct naast het landgoed “kring van Dorth”. Het Weidse uitzicht en het gevoel echt weg van alle drukte te zijn heeft al menig bezoeker geïnspireerd.

MEER INFO
de Pothaar Bathmen

Pothaar Bathmen

De Pothaar in Bathmen met zijn oude deel de kleine schuur kamer is een zeer sfeervolle locatie en ligt net buiten Bathmen in het buurtschap Loo. Centraal op deze locatie staat het boerderij museum.

meer info
hui in t veld catering locatie

Huis in ’t Veld Lettele

Dit is een groepslocatie. Veel groepen blijven hier voor meerdere dagen en is daarom uitermate geschikt voor vriendenclubs of familiebijeen-komsten. De locatie heeft een extra overdekte ruimte van 180 m2.

Meer info

Skydeck Teuge

Bijzondere evenementen vragen om een buitengewone locatie. Skydeck heeft een centrale ligging in Nederland (nabij Apeldoorn en Deventer) en is uitstekend te bereiken voor uw genodigden. 

Meer info