Bedrijfsfeest, kerstfeest, tuin borrel, bruiloft, verjaardag, iedereen heeft wel eens iets te vieren. Dit kan thuis, in de stad of op een mooie locatie. Sommigen pakken het grootschalig aan, anderen houden het liever klein en gezellig. Iedereen doet het op zijn of haar eigen manier. Wat wel altijd hetzelfde blijft, is dat iedereen van lekker eten houdt. Ieder individu heeft een eigen unieke smaak. Terwijl de één een voorkeur heeft voor hartig heeft de ander dat voor zoet.

Natuurlijk heeft de aanpak van een bedrijfsfeest een totaal ander uitgangspunt dan die van een bruiloft. Maar uitgangspunt is dat wij uw gasten dichterbij u brengen.

Bielderman Catering verzorgt vele party’s en events op diverse locaties, maar dit kan uiteraard ook op uw eigen locatie in Deventer of ver daarbuiten.

Een barbecue, buffet, lunch, creatieve hapjes, seizoen gerichte catering, wij ontvangen u met open armen om dit voor u te verzorgen. Daar ligt onze passie en zijn we in gespecialiseerd. Specials als bijvoorbeeld de big egg of live cooking etc . etc . wij hebben ruime ervaring op het gebied van zowel outdoor als indoor cooking.

Maar ook non food zoals tenten, interieur, podia, stroomvoorziening, dranken, bediening, etc, wij verzorgen het voor u in een all-in concept, doch altijd in combinatie met onze passie; food catering.

Onze moderne keuken is gevestigd in de Gemeente Deventer, Overijssel Nederland. Daar hebben wij voldoende capaciteit om voor grote groepen de catering te verzorgen. Met een topteam maken we echt bijna alles zelf en dat maakt ons zo uniek. Bielderman catering, een naam waar we kwaliteit aan verbinden, ga daar maar vanuit!

Navigeer eens door onze website om een eerste indruk te krijgen. Een telefoontje of mail is voldoende om een 1e afspraak in te plannen.