DINER BOXEN

In een handomdraai tover je een hoogwaardig 4 gangen menu op tafel, onze keuken brigade heeft alles al voorbereid en uitgebreid getest. Verse ingrediënten en mooie gerechten uit eigen keuken wisselen elkaar af. Het enige wat u hoeft te doen is de warme gerechten in de magnetron of oven op te warmen.

Tip: Maak het extra gezellig met uw eigen servies, kaarsje aan etc. Genieten…

De boxen zijn te bestellen voor donderdag t/m zondag vanaf 2 personen. (let op: minimaal 48 uur van tevoren bestellen is noodzakelijk vanwege de soms lange bereiding). De bezorging zal plaatsvinden tussen 10.00 en 14.00 uur op de door u gewenste dag.

U ontvangt alle gerechten netjes verpakt en gerangschikt per soort, de warme gerechten zijn voorzien van een sticker met opwarm advies, de koude gerechten kunt u het beste in uw koelkast bewaren.

We hebben 5 verschillende boxen, alle 5 hebben een eigen karakter.

gratis bezorging bij catering

GRATIS BEZORGEN

bij bestellingen boven de €200 en binnen ons bezorgingsgebied.

Vers!

Wij werken met verse producten en dat proef je.

Hoe we dat doen?

We hebben simpelweg de kennis in huis om alle producten zelf te maken. Al sinds 1921 doen we dat en dat blijft zo. We zijn het aan u en onze voorgangers verschuldigd, zo voelen we dat. De slager hebben we dus zelf in huis en onze medewerkers worden op basis van kwaliteitsgedachte binnen ons bedrijf opgeleid.

Vers vlees, vis, groente, fruit….

Bij de liefde voor het vak hoort vers en daar halen we de nodige energie uit. We zeggen wel eens gekscherend: “Als we een koe op 500 meter in de wei zien lopen weten wij al of ie lekker smaakt of niet”.

Presentatie van uw buffet.

De maaltijd buffetten worden basic doch netjes gepresenteerd. De klassieke buffetten zijn mooi opgemaakt, soms op houten plateau’s soms op aardewerk of glas. Maar altijd om van te watertanden.

De luxe buffetten worden gepresenteerd op luxe presentatie materialen en de ene keer passend kleurrijk en de andere keer passend bij een thema. Ook is het porselein bij de luxe buffetten trendy en luxe, passend bij het gekozen buffet.

Bij de speciale buffetten maken we tevens gebruik van accenten die het geheel stijlvol afronden.

Maar altijd geld dat de kwaliteit van het eten en de voedselveiligheid voorop staat

Bezorging van uw buffet!

Wij zorgen er voor dat uw warm en koud buffet op het juiste moment bij u wordt bezorgd. Wij stelleen het buffet ter plekke voor u op en zorgen er voor dat alles netjes en warm wordt gepresenteerd

Uw buffet wordt gratis bezorgd binnen ons postcode gebied.

De volgende dag wordt uw buffet dan weer opgehaald.

Buffet bestellen!

U kunt eenvoudig uw buffet online bestellen. U heeft dan meteen een kosten overzicht en de bevestiging per mail binnen enkele minuten.

Of per telefoon 0570 651237, een van onze medewerkers zal u te woord staan en u helpen bij uw vragen. Natuurlijk kunt u ons aan de zaak bezoeken.

Adres:

Bielderman catering

Larenseweg 2, 7437BM Bathmen (gemeente Deventer), maak dan wel eerst telefonisch een afspraak

Schoonmaak?

Tja dat doen wij voor u gratis.

Jammer hé…