Party service

Als cateraar verzorgen wij de partyservice voor elk feest in Zutphen. Bruiloft, bedrijfsfeest, live cooking, buurtfeest of particulier feest, wij hebben alles in huis om u volledig te ontzorgen. Tenten, stoelen, tafels, podia, etc, etc. noem maar op, wij hebben het. Kijk eens op onze party verhuur pagina’s om een indruk te krijgen van onze verhuur mogelijkheden. Ook voor catering in Zutphen hebben wij al diverse keren onze tenten op en afgebouwd.

party catering bielderman

Catering in Zutphen bestellen

Gemakkelijk online catering en party service bestellen in Zutphen. Zoals we al aangaven hebben wij een zeer ruim assortiment in buffetten, barbecue, hapjes, lunches en party catering. Loop eens op uw gemak door onze webshop en kijk wat wij allemaal te bieden hebben. Heeft u ons advies nodig of een vraag? U kunt ons altijd vrijblijvend bellen of mailen. Een van onze medewerkers zal u graag helpen bij uw catering keuze.

zutphen centrum

Bezorgen van catering in Zutphen

Bij orders boven de €200 bezorgen wij gratis in Zutphen en omgeving. Uw warm en koud buffet leveren wij warm zoals het hoort op het door u gewenste tijdstip. Dit kunt u aangeven in onze webshop, telefonisch of per mail. De volgende dag halen wij alle vuile afwas weer op, hoe fijn is dat? Wij bezorgen voor particulieren en bedrijven de catering in Zutphen onder meer in volgende wijken: De Hoven, Noordveen, Waterkwartier, Zuidwijken, Leesten, Warnsveld, Coehoornsingel, Zeeheldenbuur, Helbergen, Staatsliedenbuurt, Voorsteralleekwartier, Braamkamp, De Enk, Eme en broek, Helleraetplein, Waarden en weerdslag, Ooyerhoek en Pagemate.

Met welke Catering in Zutphen kunnen wij u van dienst zijn?

gratis koeling bij barbecue deventer

GRATIS KOELING

bij alle barbecue party's leveren wij de koeling gratis in bruikleen!

gratis bezorging bij catering

GRATIS BEZORGEN

al uw bestellingen worden binnen ons postcodegebied gratis bezorgd

gratis afwas bij catering deventer

GRATIS AFWAS

alles wat u in bruikleen van ons heeft wassen wij weer af, hoe fijn is dat?

Buffetten

Van maaltijdbuffet tot luxe buffet.

Onze maaltijd buffetten zijn bedoelt om zoals de naam al doet vermoeden uw gasten te voorzien van een goede maaltijd, Ideaal voor overwerk of een eenvoudig maar goed buffet.

Klassieke buffetten

Bekende gerechten die we zelf bereiden in onze moderne keuken. Wij werken met verse grondstoffen en onze medewerkers zijn vakmensen. Koken met passie en persoonlijke aandacht dat is Bielderman Catering. Luxe warme en koude buffetten zijn niet alleen zeer smaakvol maar worden ook nog eens begeleid met mooie hapjes en amuse, opgemaakt op schalen met diverse gerechten. Tongstrelend en van zeer hoge kwaliteit.

Stamppot buffetten

Al sinds 1921 maakt de familie Bielderman hun eigen stamppotten maar vooral ook de rookworst, de casselerrib en de Hollandse hachee zijn in de wijde omgeving bekend.

Barbecue

Ook in Zutphen zij wij een bekende wat betreft BBQ en niet in de laatste plaats omdat we alles zelf maken, de slager hebben we immers al in huis.  Mooie spiesen en gemarineerde stukken vlees en vis prachtig gepresenteerd. Ja zelfs de barbecue worstjes maken we zelf in onze slagerij keuken. Salades worden vers gemaakt met verse rauwkosten en vis en vlees. Ook wordt er vers afgebakken brood en diverse sauzen bijgeleverd. En ook niet geheel onbelangrijk, u krijgt de koeling van ons gratis in bruikleen. Daarnaast kunt u kiezen of u er een professionele gas-barbecue en vaste borden en bestek bij wilt, of dat u gebruik maakt van uw eigen barbecue, borden en bestek.

barbecue zutphen

Lunches

Iedere dag maken we lunches en brunches, vers afgebakken broodjes en beleg welke veelal zelf gemaakt zijn. Maar ook de warme gerechten zoals de heerlijke tomatensoep en onze bekende grootmoeders gehaktbal zijn erg in trek. Aan u de keuze of u kiest voor inclusief dranken en glaswerk of zonder. Regelmatig komen wij op het bedrijventerrein in Zutphen om een lunch te serveren

lunch zutphen

Hapjes en amuses

Onze Koks en medewerkers maken dagelijks verse hapjes. Van standaard tot luxe hapjes en/of amuses is er keuze genoeg. Besteld u 200 hapjes of meer dan komen wij uw hapjes in Zutphen of omgeving brengen in een koelcontainer welke u gratis in bruikleen krijgt.

hapjes buffet zutphen
catering zutphen

Desserts

Om je vingers bij af te likken zo lekker. Van single ijs tot Grand dessert. Ook in desserts is de keuze reuze. Mooie presentatie van het geheel maakt het een echt gewenste afsluiter van uw buffet of diner.

catering zutphen