Catering Holten: Bielderman party service

Cateraar Bielderman is al jaren een begrip in Holten en omgeving op het gebied van catering en party service. Als cateraar hebben wij een enorm assortiment zoals warme en koude buffetten, barbecue, hapjes, lunches en stamppot buffetten. Tevens zijn wij een cateraar die al uw catering inclusief non-food zoals tenten, stoelen, tafels, etc. etc. kan verzorgen.

Wij leveren regelmatig complete all-in concept catering in Holten. Bedrijfsfeesten of particulier, bij cateraar Bielderman kunt u rekenen op een professionele partyservice en catering in Holten.  Ook tijdens de Triatlon van Holten zijn wij regelmatig aanwezig om onze klanten van een buffet, lunch of barbecue te voorzien.

Wij leveren buffetten, lunches en barbecues in veel variaties. Van extra voordelig tot zeer luxe, zodat er altijd wel een party product bij uw budget past. Maar voor al onze catering geld dat u top kwaliteit mag verwachten.

Met welke Catering in Holten kunnen wij u van dienst zijn?

gratis koeling bij barbecue deventer

GRATIS KOELING

bij alle barbecue party's leveren wij de koeling gratis in bruikleen!

gratis bezorging bij catering

GRATIS BEZORGEN

al uw bestellingen worden binnen ons postcodegebied gratis bezorgd

gratis afwas bij catering deventer

GRATIS AFWAS

alles wat u in bruikleen van ons heeft wassen wij weer af, hoe fijn is dat?

Barbecue in Holten

Wij staan in de regio Holten bekend om onze barbecue producten en schotels. Alles maken we in eigen keuken, zo vers mogelijk. Immers de slager hebben we zelf in huis. Naast prachtige vlees en vis soorten bereiden wij ook alle salades zelf en dat proef je. Natuurlijk leveren wij alles compleet inclusief sauzen, stokbrood en kruidenboter. Ook een professionele barbecue met gas, borden en bestek kunt u bij een barbecue party mee bestellen. De volgende dag halen wij alle party catering spullen weer bij u in Holten op en doen wij de afwas. Hoe fijn is dat?. Bij Bielderman catering kunt u kiezen uit verschillende BBQ catering categorieën.

Klassieke Barbecue

Bekende producten zoals spiesen, barbecue worst, heerlijke rundvlees hamburgers en gemarineerde stukjes vlees. Voordelig en alom gewild.

Luxe barbecue party’s

De keuze is reuze! Vlees, vis en een scala aan salades en bijgerechten. Kijkt u maar eens naar het assortiment op onze website. U zult versteld staan van de ruime keuze mogelijkheden.

Trendy BBQ party

Een verrassend assortiment met een beetje lef. Elk jaar hebben wij weer wat nieuws te melden met onze trendy barbecue party’s in ons catering assortiment. Zoals de “Roast & Toast“, “Grill & Chil” en de BBQ party “Festival style“. Ook hier hebben wij leuke voordeel aanbiedingen! En voor iedereen een lekker assortiment aan vlees, vis, salades en vele extra’s op het gebied van sausen, brood en andere lekkernijen. Heeft u speciale wensen op het gebied van diëten of vegetarisch? Wij hebben hierin ruime ervaring en kennis.

Lunches

Verse afgebakken broodjes en heerlijk beleg. Dagelijks bezorgen wij op het bedrijventerrein van Holten lunch buffetten. Aan u de keus? Met of zonder dranken en glaswerk. De lunches met de warme gerechten leveren wij uiteraard op het door u gekozen tijdstip in Holten. De volgende dag halen we alles in Holten weer op en doen wij de afwas gratis, hoe fijn is dat?

Bezorgen van catering in Holten

Uw catering wordt bij een besteed bedrag van €200 of meer gratis bezorgd in Holten. Regelmatig bezorgen wij als party service cateraar in de volgende wijken en buurten in Holten en omgeving: De Delle, Lentfert, Braakmanslanden, Industriegebied de Mors, Dannenberg, Veenenslagen, De-Haar, De Holterberg, Villaterrein Look, De Beuseberg, Industrieterrein de Kol, Lukensveld, Holterbroek, Neerdorp, De Borkeld, Look, Lichtenberg, Dijkerhoek, Espelo en Rijssen.

Bestellen bij Bielderman catering.

U kunt uw catering of party service eenvoudig online bestellen via onze webshop. U heeft dan meteen een kosten overzicht en ontvangt per direct de bevestiging per mail. Afrekenen kan via iDeal of met factuur achteraf. Natuurlijk staan wij u ook graag te woord via de telefoon of email. Uiteraard kunt u ook even langs komen aan de Larenseweg 2 te Bathmen.