Catering Holten

Puur en persoonlijk dat is waar wij ons als cateraar mee onderscheiden. Alle ingrediënten voor de catering in Holten van onze buffetten, barbecue, hapjes, plateau’s, stamppotten en lunches worden door ons zelf geproduceerd in onze vestiging te Bathmen. Bielderman Catering is een echt familie bedrijf en wij zijn al sinds 1921 een begrip in Deventer, Holten en de directe omgeving. Verse producten van top kwaliteit, dat is wat u van ons mag verwachten!

Zowel zakelijk als particulier zijn wij u ook in Holten graag van dienst. Zo verzorgen wij een totaal pakket aan party service bij u thuis of op uw bedrijf. Maar ook verzorgen wij de catering op grote locaties. Door te navigeren op onze site krijgt u meteen een indruk van de ruime catering mogelijkheden die wij u kunnen bieden in Holten maar ook daar buiten natuurlijk.

Waarmee kunnen wij u in Holten van dienst zijn?

GRATIS KOELING

bij alle barbecue party’s leveren wij de koeling gratis in bruikleen!

GRATIS BEZORGEN

bestellingen boven de €200 worden ook in Holten gratis bezorgt!

GRATIS AFWAS

alles wat u in bruikleen van ons heeft wassen wij weer af, hoe fijn is dat?

Catering of party service?

Deze twee begrippen liggen dicht bij elkaar, alhoewel wij food onder de noemer catering plaatsen en wij alle non food onder noemer party service plaatsen.

uw privé feest, bedrijfsfeest of evenement in Holten kunnen wij all-in voor u verzorgen. Inclusief tenten podia stoelen tafels bediening stroom  etc etc. Wij hebben voldoende capaciteit om voor grote groepen of aantallen de catering te verzorgen en daarvoor ook de non food te voorzien.

Unieke concepten die uw gasten dichter bij u of uw bedrijf brengen, met de gastvrijheid waar Bielderman Catering voor staat.

Wij ontzorgen u volledig met persoonlijke aandacht en een scherpe offerte.

Waar bezorgen wij gratis?

Uw buffet barbecue hapjes lunches en overige catering bezorgen wij bij besteding van € 200,00 of meer gratis, ook in Holten!

Bestellen ?

U kunt eenvoudig bestellen online. Voordeel is dat u meteen de kosten van uw bestelling inzichtelijk hebt. Tevens ontvangt u vrijwel meteen een bevestigingsmail van uw bestelling. U kunt ook telefonisch uw bestelling doorgeven. Een van onze medewerkers zal u dan persoonlijk te woord staan.

Ons telefoonnummer is 0570 65137

Ook kunt u ons bezoeken in Bathmen (gemeente Deventer) aan de Larenseweg 2, maak hiervoor altijd wel even een afspraak.

Diëten en vegetarisch:

Deze kunt u online bestellen of aan een van onze medewerkers doorgeven.

Wij staan er om bekend dat wij alle buffetten bbq  lunches etc. hiervoor de passende oplossingen hebben.

Bielderman en social media.

Wilt u op de hoogte blijven van wat doen? Volg ons dan op Facebook of andere social media. Vaak hebben wij unieke en verrassende catering die uw interesses prikkelen.

Afwassen?

Dat hoeft bij ons niet. Alle catering die wij verzorgen is inclusief schoonmaak. Hoe fijn is dat ! (behalve indien dit apart op een offerte staat vermeld)

Tevens leveren wij bij bijvoorbeeld BBQ en hapjes altijd gratis koeling in bruikleen.

Even in de keuken kijken bij Bielderman Catering?

Wij zijn super blij met onze professionele keuken.

Dat werkt prettig maar bied ook de mogelijkheid om voor u met precisie en verantwoord onze producten te verwerken en bereiden.

Klik dan hier