Catering Raalte: Party cateraar Bielderman

Bielderman partycatering is al jaren een begrip in Raalte en omgeving op het gebied van catering en party service. Als cateraar hebben wij een enorm assortiment zoals warme en koude buffetten, barbecue, hapjes, lunches en stamppot buffetten. Tevens zijn wij een cateraar die al uw catering inclusief tenten en alle non-food kan verzorgen. Wij bezorgen regelmatig complete catering in Raalte als een totaal concept.

zowel particuliere als zakelijke catering in Raalte

Bedrijfsfeesten of particulier, bij Bielderman catering kunt u voor de locatie Raalte zeker rekenen op een professionele cateraar met oog voor detail. Ook tijdens de Stoppelhaene in Raalte zijn wij regelmatig aanwezig om onze klanten van een buffet of BBQ te voorzien. Wij hebben buffetten en lunches en barbecue in alle prijsklassen zodat er altijd wel een party product bij uw budget past. Voor al onze catering geld dat u top kwaliteit mag verwachten.

catering raalte

Met welke Catering in Raalte kunnen wij u van dienst zijn?

Buffetten

De buffetten van Bielderman catering zijn onder te verdelen in 3 hoofd categorieën. Maaltijd buffetten Deze buffetten lenen zich uitstekend voor een eenvoudige catering. Bedrijven gebruiken deze vaak voor overwerk en particulieren of verenigingen vaak na een buiten activiteit. Klassieke buffetten Zoals we ze allemaal kennen, vaak met Hollandse gerechten mooi gepresenteerd met diverse garneringen. Luxe buffetten Mooie presentaties en een enorme keuze uit gerechten. Lekkere hapjes en of mooie schalen met bijvoorbeeld carpaccio of zalm, gemarineerd met honing, mosterd en basterd suiker. Daarna langzaam gegaard op de Big Egg. En zo zijn er zoveel mooie gerechten die onze koks zelf bereiden in onze moderne keuken. Wat dacht u van de seizoen buffetten zoals het lente en zomer buffet of het herfst en winter buffet. Regelmatig voegen wij nieuwe items toe, verandering van spijs doet eten. Wilt u diëten bij bestellen? Geen probleem wij hebben voldoende ervaring op het gebied van dieet en vegetarisch. Wij brengen uw warm en koud buffet in Raalte uiteraard op het door u gekozen tijdstip.

Barbecue in Raalte

Wij staan in de regio Raalte bekend om onze BBQ party’s en schotels. Alles maken we vers, immers de slager hebben we zelf in huis. Naast prachtige vlees en vis soorten maken wij ook alle salades zelf. Aan u de keuze; of met professionele bbq en borden en bestek of zonder. Natuurlijk leveren wij alles compleet inclusief sauzen, stokbrood en kruidenboter. En de volgende dag halen wij alle catering spullen weer bij op en doen wij  de afwas. Bij Bielderman catering kunt u kiezen uit 3 BBQ categorieën. Klassieke Barbecue Bekende producten zoals spiesen en heerlijke rundvlees hamburgers en gemarineerde stukjes vlees. Prettig geprijsd en alom gewild. Luxe barbecue Zoveel om te kiezen, vlees en vis en een scala aan salades en bijgerechten. Kijkt u maar eens naar het assortiment op onze site u zult versteld staan van de ruime mogelijkheden. Trendy Barbecue’s Net weer even anders. Elk jaar hebben wij weer nieuwe trendy barbecue party’s in ons catering assortiment. Zoals de Roast & Toast, Grill & Chil en de BBQ party Festival style. Ook hier leuke aanbiedingen en voor iedereen een lekker assortiment vlees, vis en salades. En vele extra’s op het gebied van sausen brood en andere lekkernijen. Heeft u speciale wensen op het gebied van diëten, halal of vegetarisch? Wij hebben hierin ruime ervaring en kennis.

Lunches

Verse afgebakken broodjes en heerlijk beleg. Dagelijks bezorgen wij op bijvoorbeeld het bedrijven terrein van Raalte lunch buffetten. Aan u de keus, met of zonder dranken en glaswerk. De lunches met de warme gerechten leveren wij uiteraard op het door u gekozen tijdstip in Raalte. De volgende halen we alles in Raalte weer op en wij doen de afwas gratis, hoe fijn is dat.

Bezorgen van Catering in Raalte

Uw catering wordt bij een besteed bedrag van €200 of meer gratis bezorgd in Raalte. Regelmatig bezorgen wij catering in de volgende wijken, buurten en plaatsen in de gemeente  Raalte: In de Kem, Heeten, De Enk, Industrie terrein Noordoost, Blekkershoek, De Hofstee, Westdorp, De Olykampen, De Hartkamp, Langkamp, Plan de Vloedkampen, Raan-West, Luttenberg, Mariënheem, Liederholthuis, Broekland, Het Overstigt en Heino,

Bestellen bij Bielderman Catering.

U kunt uw catering of party service eenvoudig online bestellen via onze webshop. U heeft dan meteen een kosten overzicht en ontvangt per direct de bevestiging per mail. Afrekenen kan via iDeal of met factuur achteraf. Natuurlijk staan wij u ook graag persoonlijk of telefonisch te woord of via e-mail.

gratis koeling bij barbecue deventer

GRATIS KOELING

bij alle barbecue party's leveren wij de koeling gratis in bruikleen!

gratis bezorging bij catering

GRATIS BEZORGEN

al uw bestellingen worden binnen ons postcodegebied gratis bezorgd

gratis afwas bij catering deventer

GRATIS AFWAS

alles wat u in bruikleen van ons heeft wassen wij weer af, hoe fijn is dat?