Welkom bij Bielderman Catering in Deventer

Feestelijke catering bij elke gelegenheid.

In onze vestiging in Bathmen (gemeente Deventer) maken wij dagelijks met de verste ingrediënten onze buffetten, barbecues, lunches, hapjes, desserts en stamppotten met ons team voor u klaar. Persoonlijke aandacht en passie voor het vak maken bij ons het onderscheid. En wat dacht u van de jarenlange ervaring? Al sinds 1921 houden wij ons dagelijks bezig met alles wat te maken heeft met vlees en andere etenswaren.

Wat begon als een slagerij in Colmschate is inmiddels een modern catering bedrijf met mooie en trendy concepten maar ook klassieke top gerechten in diverse categorieën. Natuurlijk hebben wij in alle prijsklassen mogelijkheden voor de catering. Maar nooit ten koste van de kwaliteit. Kwaliteit met een concurrerende prijs en service gerichte medewerkers. Dat is wat u van ons mag verwachten!

Zowel zakelijk als particulier zijn wij u graag van dienst. Zo verzorgen wij een totaal pakket aan party service bij u thuis of op uw bedrijf. Maar ook verzorgen wij de catering op grote locaties zoals bijvoorbeeld de Lebuinus kerk in Deventer. Door te navigeren op onze site krijgt u meteen een indruk van de ruime catering mogelijkheden die wij u kunnen bieden, in Deventer maar ook ver daar buiten natuurlijk.

Waarmee kunnen wij u in Deventer van dienst zijn?

GRATIS KOELING

bij alle barbecue party’s leveren wij de koeling gratis in bruikleen!

GRATIS BEZORGEN

bestellingen boven de €200 en binnen ons bezorgingsgebied bezorgen wij gratis.

GRATIS AFWAS

alles wat u in bruikleen van ons heeft wassen wij weer af, hoe fijn is dat?

Catering of party service?

Deze twee begrippen liggen dicht bij elkaar. Alhoewel wij food onder de noemer catering plaatsen en wij alle non food onder noemer party service plaatsen.

Uw privé feest of bedrijfsfeest of evenement kunnen wij all-in voor u verzorgen, inclusief tenten, podia, stoelen, tafels, bediening, stroom, etc, etc. Wij hebben voldoende capaciteit om voor grote groepen of aantallen te cateren en daarvoor ook de non food voorzieningen te verzorgen. Unieke concepten die uw gasten dichter bij u of uw bedrijf brengen. Met de gastvrijheid waar Bielderman catering voor staat.

Wij ontzorgen u volledig met persoonlijke aandacht en een scherpe offerte.

Waar bezorgen wij gratis?

Uw buffet barbecue hapjes lunches en overige catering bezorgen wij bij besteding van €200 of meer gratis binnen ons postcode gebied.

Bestellen ?

U kunt eenvoudig bestellen online. Voordeel is dat u meteen de kosten van uw bestelling inzichtelijk hebt. Tevens ontvangt u vrijwel meteen een bevestigingsmail van uw bestelling.

U kunt ook telefonisch uw bestelling doorgeven. Een van onze medewerkers zal u dan persoonlijk te woord staan. Ons telefoonnummer is 0570 65137

Ook kunt u ons bezoeken in Bathmen (gemeente Deventer)

Aan de Larenseweg 2 7437BM

Maak hiervoor altijd wel even een afspraak.

Diëten en vegetarisch:

Deze kunt u online bestellen of aan een van onze medewerkers doorgeven.

Wij staan er om bekend dat wij alle buffetten bbq  lunches etc. hiervoor de passende oplossingen hebben.

Bielderman en Social Media.

Wilt u op de hoogte blijven van wat doen? Volg ons dan op Facebook of andere Social Media. Vaak hebben wij unieke en verrassende catering die uw interesses prikkelen.

Afwassen?

Dat hoeft bij ons niet. Alle catering die wij verzorgen is inclusief schoonmaak. Hoe fijn is dat? (behalve indien dit apart op een offerte staat vermeld)

Tevens leveren wij bij bijvoorbeeld BBQ en hapjes altijd gratis koeling in bruikleen.

Even in de keuken kijken bij Bielderman Catering

Wij zijn super blij met onze professionele keuken. Dat werkt prettig maar bied ook de mogelijkheid om voor u met precisie en verantwoord onze producten te verwerken en bereiden. Neem hier een kijkje…