Catering Deventer

Gemakkelijk online party service en catering in Deventer bestellen? Of u nu op zoek bent naar een barbecue buffet, warme hapjes, koude hapjes, amuse buffet, stamppotbuffet, lunch buffet (of brunch buffet), een hapjes plateau (met of zonder partypan) , dessert of party service, Bielderman Catering Deventer (sinds 1921) heeft een zeer ruim assortiment voor al uw wensen. Loop eens op uw gemak door alle catering producten in de diverse categorieën in onze webshop en kijk wat voor een topkwaliteit wij u allemaal kunnen bieden tegen aantrekkelijke prijzen. Heeft u ons advies nodig of een vraag? U kunt ons altijd vrijblijvend bellen op 0570 65 12 37 of berichten via ons contact formulier. Een van onze medewerkers zal u graag helpen bij het maken van uw catering keuze.

Met welke Catering in Deventer kunnen wij u van dienst zijn?

gratis koeling bij barbecue deventer

GRATIS KOELING

bij alle barbecue party's leveren wij de koeling gratis in bruikleen!

gratis bezorging bij catering

GRATIS BEZORGEN

al uw bestellingen worden binnen ons postcodegebied gratis bezorgd

gratis afwas bij catering deventer

GRATIS AFWAS

alles wat u in bruikleen van ons heeft wassen wij weer af, hoe fijn is dat?

Uw buffet catering op maat

Bent u op zoek naar een warm buffet of een koud buffet?

Maaltijd buffetten zijn eenvoudige buffetten zonder veel opmaak. Ideaal voor overwerk of als het niet te luxe hoeft te zijn maar wel kwalitatief zeer goed. Klassieke buffetten hebben zoals de naam al doet vermoeden een klassiek karakter. Bekende gerechten van vaak Hollandse oorsprong.

Onze luxe warme buffet en koude buffet zijn er in veel soorten. Gemakkelijke gerechten maar ook uitdagende en trendy gerechten. Onze koks doen iedere dag hun uiterste best om nieuwe lekkernijen toe te voegen, tevens zorgen zij voor een prachtige presentatie.

Met de catering in Deventer van luxe buffetten en andere party service hebben we een goede naam opgebouwd en die koesteren we natuurlijk.

Ook live cooking behoord tot de mogelijkheden, wij komen dan bij u thuis of op uw bedrijfslocatie en koken daar voor u en uw gasten.

De koude en warme buffetten in Deventer en omgeving leveren wij uiteraard (warm) op het door u opgegeven tijdstip.

Barbecue catering Deventer

Barbecue buffetten zijn een top assortiment groep bij Bielderman Catering. Mooie producten zoals spiesen, barbecue worst, gemarineerd vlees en onze overige vlees en vis specialiteiten. Natuurlijk is alles vers en zelf bereid, want de slager hebben we zelf in huis. Onze slagerij keuken is onderdeel van de kracht van Bielderman Catering en party service.

De salades zijn ook natuurlijk van verse grondstoffen en uit eigen keuken. Daarnaast serveren wij de sauzen, kruidenboter en stokbrood bij elke barbecue party. Wilt u met professionele gas BBQ en borden en bestek of zonder, aan u de keus. Wij leveren alle barbecue party’s vanaf 10 personen inclusief gratis koeling in bruikleen. Schoonmaak? dat doen wij voor u, hoe fijn is dat.

deventer skyline

Lunch buffet Deventer

Regelmatig zult u ons tegenkomen op het bedrijventerrein van Deventer om een lunch buffet of brunch buffet te bezorgen. Vers afgebakken broodjes, mooi belegd me de lekkerste waren.

U kunt kiezen of u met dranken zoals melk en jus d’Orange en glaswerk wilt of zonder.

Wij leveren uw warme lunch of koude lunch in Deventer en omgeving op het door u aangegeven tijdstip. Bielderman catering puur en persoonlijk ook met lunches.

Hapjes buffet Deventer

Elke dag zijn onze koks druk in de weer om voor onze klanten verse hapjes te maken. Op deze website vind u een scala aan mogelijkheden.

Van standaard hapjes tot zeer luxe amuses, wat gaat het worden? Besteld u 200 hapjes of meer dan kunt u gratis gebruik maken van een koelcontainer.

hapjes buffet deventer

Party service en verhuur

Als cateraar in Deventer bieden wij u de mogelijkheid om alles aan ons uit handen te geven. Veel is bij de BBQ, buffetten en lunches al inclusief zoals apparatuur en borden en bestek, maar wilt u stoelen en tafels of tenten, verlichting of bijvoorbeeld podia? Dan vind u op deze website een hele reeks aan party artikelen die wij als cateraar voor u kunnen verzorgen. Ook dranken en bediening behoren tot de mogelijkheden. Ook verzorgen wij regelmatig catering op evenementen (bijv. Deventer op Stelten) of bedrijfsfeesten. Deze kunnen op uw locatie of een van onze locaties zoals de Lebuinus kerk in Deventer georganiseerd worden.

Catering Deventer

Bielderman is partner van de VVV Deventer.

Bezorgen van catering in Deventer en omgeving

Als cateraar bezorgen wij 7 dagen per week tussen 08:00 uur ‘s morgens en 21:00 uur ‘s avonds de catering in Deventer en omstreken. Als u catering (en party verhuur) voor €200 of meer besteld dan komen wij uw bestelling zelfs geheel gratis  bij u thuis of aan uw bedrijf bezorgen.

In de gemeente Deventer bezorgen wij onze catering producten met grote regelmaat in de volgende wijken en dorpen; Colmschate, Voorstad, Diepenveen, Bathmen, Oostrik, Groot Douwel, Essenerveld, Platvoet, Voorstad, De Hoven, De Worp, Schalkhaar, Lettele, Rivierenwijk, Bergweide, Keizerslanden, Borgele, Zwolsewijk, Binnenstad, Flora en De Bannink.

Staat uw wijk of dorp hier niet tussen? Neem dan gerust telefonisch of via het formulier contact met ons op voor de mogelijkheden.

Maar u kunt ook altijd op de gewenste dag om 12 uur ‘s middags uw bestelde catering afhalen bij ons aan de zaak (Larenseweg 2 te Bathmen).