Catering Apeldoorn

Bielderman Catering is al jaren een begrip in de regio, ook in Apeldoorn leveren wij regelmatig catering op locatie bij zowel particulieren als bedrijven. En dit doen wij 7 dagen in de week.

Wij hebben een enorm assortiment party catering en zijn specialist in warme en koude buffetten, barbecues, lunches, hapjes en desserts.

Als cateraar zijn wij innoverend en komen derhalve regelmatig met nieuwe gerechten, kijk bijvoorbeeld maar eens naar onze plateau’s! Deze zijn door ons zelf geheel ontwikkeld en vaak gekopieerd, doch nooit geëvenaard.

Met welke Catering in Apeldoorn kunnen wij u van dienst zijn?

gratis koeling bij barbecue deventer

GRATIS KOELING

bij alle barbecue party's leveren wij de koeling gratis in bruikleen!

gratis bezorging bij catering

GRATIS BEZORGEN

al uw bestellingen worden binnen ons postcodegebied gratis bezorgd

gratis afwas bij catering deventer

GRATIS AFWAS

alles wat u in bruikleen van ons heeft wassen wij weer af, hoe fijn is dat?

Een buffet of bijvoorbeeld een barbecue bestellen?

Dit kan eenvoudig online, in onze webshop staat alles netjes en overzichtelijk gerangschikt. Heeft u echter bij het maken van uw keuze voor een BBQ, buffet of lunch advies nodig, dan kunt u ook telefonisch een reservering doen. Uiteraard houden wij rekening met diëten of vegetarische wensen van u of uw gasten. Op onze website hebben wij diverse mogelijkheden om uit te kiezen. Staat uw dieet er niet bij? Belt u ons dan voor advies, een van onze medewerkers staat u graag te woord.

Partyservice op maat voor uw bedrijfsfeest of particulier

Wij bieden als cateraar een scala aan mogelijkheden op het gebied van party catering. Elk feest, personeelsfeest, bruiloft, receptie, jubileum  of gelegenheid heeft zijn eigen karakter, de ene keer luxe en oog voor detail, de andere keer is het budget voor uw feest wat lager. Bielderman Catering biedt voor elk budget de mogelijkheid om uw feest te cateren. Tenten en stoelen en tafels en alle andere verhuur van non-food artikelen vindt u op onze site. Wij kunnen alle catering voor u in een totaal concept leveren.

Gratis catering bezorgen in Apeldoorn?

Ja dat kan, als u voor meer dan €200 aan catering besteld dan wordt uw order gratis in Apeldoorn door ons bezorgd. De volgende dag halen wij dan onze spullen weer op en tevens doen wij de afwas gratis. In Apeldoorn bezorgen wij regelmatig in de volgende wijken: De Haven, Brinkhorst, Sprengenbos, Berg en bos, Driehuizen, Orden, De Heeze, Westenenk, Winkwijert, Brouwersmolen, Dennenheuvel, Holthuizen, Brummelhof, Vogelkwartier, Componisten kwartier, Rivieren kwartier, Malkenschoten, Kayersmolen, Matengaarde, Kupersveld, Osseveld, De Mheen, Anklaar, Bedrijvenpark Apeldoorn-Noord, Bedrijvenpark Ecofactorij, Sprenkelaar en Welgelegen.

Vers

Wij produceren het merendeel van onze producten zelf in onze moderne keuken, de slager hebben we zelf in huis om bijvoorbeeld de lekkerste hammen, paté of BBQ gerechten te maken. Brood bakken we dagelijks af en fruit en groente komen dagelijks van de groenteboer. Onze medewerkers zijn vakmensen met passie voor eten en party catering, zij maken het u graag en goed naar uw zin. Wij vervoeren uw catering bestelling naar Apeldoorn geconditioneerd, zodat uw buffet, diner, hapjes of ijs dessert onder hygiënische omstandigheden bij u wordt afgeleverd.

Kerst Catering

Tijdens de kerstdagen is het altijd een drukte van belang bij Bielderman Catering, veel klanten vinden dan ieder jaar weer hun weg naar ons bedrijf, hieronder vele klanten uit Apeldoorn en omgeving. Ook de weken er voor zijn vanwege kerstbedrijfsfeesten erg druk, veel van onze klanten kijken al ver van tevoren uit naar de nieuwe kerstfolder welke altijd vol staat met heerlijke kerstdiners, gourmet mogelijkheden, klassieke gerechten maar ook trendy en innovatieve gerechten. Vanwege deze drukke periode is tijdig reserveren dan ook aan te raden.